Gurli Vad Andersen - kunstner profilside

Billede af Gurli Vad Andersen

Jeg har altid været et kreativt og legende menneske. Som igangsætter for andre, børn og voksne. Nysgerrighed, fantasi og eventyr er en vigtig ingrediens i hverdagen. Den er grundlaget for kreativ tænkning og gode løsninger, privat og i arbejdssituationer.

Gurli Vad Andersen's baggrund og uddannelse

Uddannet pædagog og idrætsinstruktør.

Siden 2003 har jeg koncentreret mig om, at udvikle min billedforståelse, teoretisk og praktisk, gennem kurser med dygtige kunstnere/undervisere.

Har haft billeder med på flere censurerede udstillinger, bla. KS i Tistrup. Banegården Åbenrå

Lidt om værkerne med Gurli Vad Andersen's egne ord

Fantasiens skabende kraft

 

Om Gurli Vad Andersens eventyrlige univers

 

Fantasi er brændstof til sjælen. Uden den ville tilværelsen blive uudholdelig. Det er derfor en udsøgt fornøjelse, at møde en kunstner, der har fantasi til overflod. Og det i en sådan grad, at jeg sjældent har mødt noget lignende. Måske har det noget at gøre med, at jeg elsker fortællinger, man kan dykke ned i gang på gang, fordi der er så mange lag, så mange overraskende visuelle aspekter i dem.

Gurli Vad Andersen er en sådan sjælden kunstner. Hendes malerier appellerer til alle os, der elsker det fantastiske, der eventyrlige og det mystiske. Uden at vide om Gurli Vad Andersen er inspireret af dem, minder det sprudlende univers i hendes malerier om tegneserier, skabt af kunstnere som Francois Schuiten, Moebius, Jean-Claude Mezière og den geniale japanske tegnefilmskaber Hayao Miyazaki. Kunstnere, der alle har en uudtømmelig fantasi, som går i hånd med en utraditionel og dynamisk grafisk layout.

Materialer: Akryl og tusch på lærred.

Mulighed for undervisning hos Gurli Vad Andersen?

Gurli Vad Andersen tilbyder undervisning. Kontakt Gurli Vad Andersen for at høre mere.

Gurli Vad Andersen's egen hjemmeside

www.gurlivadandersen.dk

Artmoney

Gurli Vad Andersen er ArtMoney kunstner
Gurli Vad Andersen er ArtMoney kunstner.

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 21-11-2006