Hanne Christiansen - kunstner profilside

Billede af Hanne Christiansen

Det bedste en dag kan rumme er god musik på stereoanlægget, en kop te - og ro og fred til at lege med farver, effekter og kompositioner.

For mig er maleriet først og fremmest en leg, hvor der er plads til fordybning. Jeg elsker nuancer og farver - selv om mine billeder ofte er meget diskrete og "tonede". Jeg starte ofte ud med at ville lave et farvestærkt billede, men det ender næsten altid med noget andet.

Hanne Christiansen's baggrund og uddannelse

Jeg er egentlig uddannet håndarbejdslærer, men glæden ved farver har gjort, at jeg har skiftet hobby. Jeg har selvfølgelig haft billedkunst på grunduddannelsen på seminariet, men dengang malede jeg overhovedet ikke med akryl. Så jeg er autodidakt :-).

Jeg har bl.a. udstillet på Århus Lærerforening, Århus Sekvenstræning, Kolding Sekvenstræning, Samsøgades Skole, Psykiatrisk Ambulatorium i Herning. 

Lidt om værkerne med Hanne Christiansen's egne ord

Jeg bliver oftest inspireret af musik, og her er det stemninger, vendinger fra tekster der sætter sig og kræver bearbejdning. Men også gamle ikoner har inspireret til en del af mit arbejde. 

Jeg arbejder mest med akryl, men bruger også lidt akvarelfarver, olie, ætseteknikker m.m. i mine billeder. Det bliver ikke til ret meget "penselarbejde", men mest til tryk, overførselsteknikker og fingermaling.

Hanne Christiansen's egen hjemmeside

www.hannes-portfolio.dk

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 08-03-2007