Kenneth Christensen - kunstner profilside

Billede af Kenneth Christensen

Jeg er en 19 årig ung og totalt uerfaren kunstnerspire som drømmer om en karriere indenfor den kreative "linje", ved dog ikke hvad endnu men det kommer vel.

 Jeg har altid elsket at tegne men har dog desværre, blandt andet grundet mangle på opbakning, aldrig tegnet andet end diverse krusseduller og fandt faktisk først ud af for 1-2 år siden at jeg faktisk kunne male. Faktisk lader det til at jeg er pænt talentfuld, min daværende billedkunstlære mente i hvert fald at jeg burde gøre forsøget.

 ...så er spørgsmålet så bare om min mangle på erfaring bliver et stort problem.

Kenneth Christensen's baggrund og uddannelse

Jeg har en studendereksamen og det er sådan set det. Ved endnu ikke hvilken uddanelse jeg vil gå efter og har derfor besluttet mig til at bruge 1-2 år på at snuse til kunstnermiljøet og forhåbenligt forbedre min ynkværdige teknik (måske finde en mentor af en art) hvorefter jeg vil beslutte mig til hvad jeg vil fremover.

Lidt om værkerne med Kenneth Christensen's egne ord

Mine værker er stort set altid abstrakte akryl malerier hvor jeg roder lidt rundt og eksperimentere lidt med former, farver, teknikker og alt det der. Desværre har jeg ikke sådan rigtigt nogen erfaring og er derfor på mange måder på bar bund... hvilket desværre kan ses på mine malerier.

Kenneth Christensen's egen hjemmeside

Kenneth Christensen har ikke angivet link til egen hjemmeside.

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 14-01-2010