Maja Baltzersen - kunstner profilside

Billede af Maja Baltzersen

Jeg har tit hørt folk sige, at man skal kunne se hvilken kunstner, der har malet billedet uden at se kunstnerens navn. - At man som kunstner må finde sin egen stil. Jeg er slet ikke enig i dette synspunkt. Som kunstner er det nemlig vigtig for mig, at jeg netop ikke har en bestemt stil, men i stedet bliver ved med at udvikle mig og søge ny inspiration og bruge nye farver og motiver. Det er kun malingen, der må tørre. 

Maja Baltzersen's baggrund og uddannelse

Jeg er autodidakt kunstmaler og har tegnet og malet siden jeg var helt lille, jeg er som sagt selvlært, men har dog et tegnekursus i klassisk tegning.

Udstillingssteder: Børn og unges kunstudstilinger 1991-2001, lokale kunstnere i Bjerringbro 2002-2003, Hornslet bibliotek 2004, Censurfri Randers 2004-2005, Sind Randers 2005, Estatemæglerne Bjerringbro 2006-07, Danbolig Randers 2007, Grundfos, Bjerringbro 2007

Lidt om værkerne med Maja Baltzersen's egne ord

Jeg maler alt mellem himmel og jord og i næsten alle genrer. De sidste år har jeg mest malet abstrakte billeder med akrylmaling, hvor jeg ar fået mulighed for at bruge farverne. Inspirationen til mine billeder henter jeg i hverdagen og blandt de mennesker jeg omgås.

Mine værker har ofte ingen titel. Kun hvis jeg selv har haft en tanke med billedet forinden, giver jeg billedet en titel. Det er vigtig for mig, at beskueren selv kan finde meningen eller se motivet i mine billeder, hvorfor jeg mener en påsat titel kan være med til at forstyrre denne proces for beskueren.

Bestillingsarbejde udføres.

Maja Baltzersen's egen hjemmeside

www.majasmalerier.webbyen.dk

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 03-12-2006