Palle Adamos Jensen - kunstner profilside

Billede af Palle Adamos Jensen

JEG er maler og har malet og tegnet siden 1974. Endvidere digter, fotograferer, indsynger sange fra den danske sangskat, højskolesangbogen og salmebogen med vægt på nye og gamle kendinger. jeg har eksponeret mig sel på nettet siden 1997 og bruger megen energi på webdesign. Jeg har kælderen og nu også soveværelset fyldt med billeder. jeg maler det jeg brænder for. Det der er nødvendig. Processen at male er tilfredsstillende i sig selv. Men det er mit ønske at mine billeder får et liv og at jeg kan betale for kost og logi. 

 

Palle Adamos Jensen's baggrund og uddannelse

Jeg har gået på seminariet formningslinje. Læst til landinspektør og lært korttegning. Har afprøvet grafik, keramik, digital kunst med photoshop og gået på forskellige kunstkurser. Holbæk Kunsthøjskole hvor der er højt til loftet. Dalgasskolens kunstdaghøjskole, Skolen for billedkunst i Århus, kurser på kunstakademiet.

Udstillet flere steder i Århus, bl.a. kirker og plejehjem.

Min hjemmeside: www.adamos.dk

 

Lidt om værkerne med Palle Adamos Jensen's egne ord

Mine værker er i øjeblikket abstrakte billeder hvor cobrakunstneren Erik Ortvads arbejdsmetode har inspireret mig. Et hovedtema i min kunst er kampen mellem det dionysiske og det apollinske, orden og kaos, lys og mørke.

Kristendommen har været et fundament og sat gang i religiøse malerier.

 

Palle Adamos Jensen's egen hjemmeside

WWW.ADAMOS.DK

Gæstebog

Dit navn *

Din email (skjules) *

Besked: *

Spam tjek: syv + syv =

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 03-05-2011