Pernille Bejer - kunstner profilside

Billede af Pernille Bejer

Naturen har med sin enkelhed - og kompleksitet altid haft indflydelse på mit liv og min færden. Jeg bor meget tæt på Vadehavet og det stærke, enkle marsklandskab. Her er lys og vind i rå mængder - og nok af inspiration at bearbejde i vand, jord og himmel.

Pernille Bejer's baggrund og uddannelse

Er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus.         Siden 2003 medlem af Fyns Grafiske Værksted, Odense. Siden 1993 medlem af kunstnergruppen HAW med tilknytning til grænseegnen. 1989 arbejdet på grafiker Finn Severin Bolthers værksted i Esbjerg. Debut på KS, Tistrup 1989. Udstillet  på KS, Tistrup 2005. Udstillet i Danmark og udlandet siden 1989. Udgivet "Grafiske Salmer" 2002, 2003, 2005, 2006.Udgivet digtsamlingen "Havfruehår" i samarbejde med billedkunstner Grethe Lund. Repræsenteret på Fyns Kunstmuseum.

 

 

Lidt om værkerne med Pernille Bejer's egne ord

Jeg arbejder først og fremmest som grafiker. Der sniger sig dog både oliemalerier og installationer ind blandt mine værker. Dansen mellem sort og hvid - mellem lys, dis og mørke - er facinerende. Spændingen mellem linien og fladen giver rumlig dybde trods det todimensionelle medie som den traditionelle grafiske udtryksform er. Der behøves derfor ikke være farver på mine værker - spændingen mellem sort og hvid er nok. Men farver kan tilføre streger og flader en anderledes blidhed - eller lidt hurtigt drama.

Mulighed for undervisning hos Pernille Bejer?

Pernille Bejer tilbyder undervisning. Kontakt Pernille Bejer for at høre mere.

Pernille Bejer's egen hjemmeside

www.pernillebejer.dk

Artmoney

Pernille Bejer er ArtMoney kunstner
Pernille Bejer er ArtMoney kunstner.

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 09-11-2006