Peter Tollerup Laursen - kunstner profilside

Billede af Peter Tollerup Laursen

Jeg er 36 år og har malet i skiftende perioder igennem de sidste 14-15 år.De senere dog rigtigt meget.

Jeg leger, famler og roder personligt udfordrende nysgerrig og granskende rundt i billedkunstens mange stilarter og materialer……….

Er af person sådan at jeg vil afprøve/besigtige det hele, vende alle sten, se og føle alt sammen. Ved jeg kender mig selv så godt at hvis noget spontant opstået virker udfordrende og interessant så følger jeg straks impulsivt den vej i stedet.......

Føler selv i mit personlige ekstremt selvkritiske univers at jeg nyligt er landsat på ukendt jord i billedkunstens fagre verden. Har i mine øjne kun betrådt en flig af denne.

Har dog efterhånden tilegnet mig et godt fundament/god basis viden og det er med dette i rygsækken at jeg til stadighed trasker frejdigt afsted opsøgende og afsøgende nye eventyr………

Peter Tollerup Laursen's baggrund og uddannelse

Er primært autodidakt på nær et intensiv weekend kursus hos kunstmaler Jane Mikolajewicz. Og AOF´s aftenskole for billedkunst.

Lidt om værkerne med Peter Tollerup Laursen's egne ord

Inspirationen/drivet ligger klart i udfordringerne, netop i dette univers føler jeg mig ofte fængslet/forpligtet ud over egne evner, i jagten på at skabe det i mine øjne unikke. Når disse øjeblikke opstår er oplevelsen derved hele den kontinuerlige rejse værd….

Værkerne opstår i selve processen ofte med nedtonede farver som gradvis forstærkes er meget optaget af at opnå dybde virkning/kontraster.

Anvender/eksperimenterer med mange forskellige malemedier: Oliemaling, acryl, sand, kul, blyant m.m.………

Mulighed for undervisning hos Peter Tollerup Laursen?

Peter Tollerup Laursen tilbyder undervisning. Kontakt Peter Tollerup Laursen for at høre mere.

Peter Tollerup Laursen's egen hjemmeside

www.laursenart.dk

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 24-01-2007