Susanne Mortensen - kunstner profilside

Jeg har været kreativ i mange år – startede med lidt akvarel men er nu endt ved maling med akryl og skulpturer i mixed medie, og har undervejs også beskæftiget mig med keramik og raku.

Er stadig på arbejdsmarkedet så det meste af fritiden går med at være kreativ, besøge museer, udstillinger og gallerier for at få ny inspiration.

Susanne Mortensen's baggrund og uddannelse

Jeg er autodidakt – men har deltaget i kurser på højskoler, aftenskoler og i privat regi og har bl.a. fået undervisning af følgende kunstnere: Birgit Pathuel, Joan Holbøll, Christina Kjelsmark, Pia Fonnesbech, Hussein Tai.

Er medlem af kunstnergruppen ARTUZ som er 8 piger med fælles atelier i Næstved. Er også medlem af KuBA, Kunstforeningen for Billedskabende Aktører.

Har udstillet i kunstforeninger, gallerier og virksomheder, bl.a.

·         SKAT, Næstved

·         BYG, København

·         FASAN, Næstved

·         Næstvedhallens café og restaurent

·         Næstved Kunstforenings Amatørudstilling

·         KuBA Art Messe

·         Lejerbo, beboerhus i Næstved

·         Kunstgården, Bogense

·         Galleri MET, Ringsted

·         Fællesudstilling DSB vandtårn, Næstved

·         Røde Tårn, Slagelse

Lidt om værkerne med Susanne Mortensen's egne ord

Mit billedsprog er primært abstrakt – og dog gemmer der sig ofte figurer og små historier i mine billeder, når du fordyber dig i dem.

Mine skulpturer får ofte beskueren til at undre sig og sige ”hvad er det? Ku’ det være …….” hvilket ofte også har været hensigten.

Min inspiration får jeg min hverdag, stemninger, mennesker jeg møder, musik jeg hører, indtryk fra udstillinger og verden omkring mig generelt.

Susanne Mortensen's egen hjemmeside

www.galleri-sum.dk

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 20-08-2006